Vesti

Kopaonik ovog vikenda planina sporta i sportskih aktivnosti

Kopaonik,19.09.2020. Kopaonik je ovog vikenda, 19. i 20. septembra planina sporta i sportskih aktivnosti na kojoj se održava više sportskih takmičenja.

Brzeće je naredna dva dana centar domaćeg fudbala na sportskim terenima hotela Junior, bar kada je reč o omladinskom sportu.


U ovom prelepom turističkom mestu, u podnožju vrhova Kopaonika, ovog vikenda održava se druga smena Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, a nadmeću se dečaci i devojčice koji su se proteklih meseci u svojim gradovima plasirali u veliko finale Coca-Cola kup 2020. turnira u malom fudbalu.

Na Kopaoniku 19. i 20. septembra na programu su Sportski izazov, Trail race Kopaonik i MTB Tri strane Kopaonika.

Sportski izazov 2020 u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije kojim se najavljuje predstojeća Evropska nedelja sporta.

Trail race Kopaonik 2020 – Trčanje šumskim putevima i stazama koji pružaju odličnu podlogu za trail trčanje kroz prelepu kopaoničku šumu i otvorena prostranstva šumskih livada.

MTB Tri strane Kopaonika 2020 – jedinstvena trka brdskog biciklizma MTB stazama koje nose nazive po simbolima i lokalitetima Kopaonika: “Beli meda”, “Jela” i „Pančić“.

Za sve one koji ovog vikenda ne učestvuju na takmičenjima, a žele da se bave sportskim aktivnostima ili osete adrenalin dok su na planini, mogu iskoristiti priliku da isprobaju letnje sadržaje JP Skijališta Srbije u Dolini sportova.

error: