Vesti

Održano takmičenje Trail race Kopaonik, sutra na programu MTB Tri strane Kopaonika

Kopaonik,19.09.2020. Na Kopaoniku je danas održano takmičenje Trail race Kopaonik 2020 a sutra, 20. septembra, na programu je jedinstvena trka brdskog biciklizma MTB Tri strane Kopaonika 2020.

Na takmičenju Trail Race Kopaonik 2020 učesnici su imali prilike da se okušaju u više kategorija i takmičarskih staza.
–  7K Kopaonika – Staza dužine 7 kilometara koja pruža sve što je potrebno za predivno trail trčanje kroz dobro poznati reon kopaoničke šume „Crvene Bare”.
15K Kopaonika – Staza dužine 15 kilometara namenjena iskusnijim trkačima koju čine šumski putevi koji pružaju odličnu podlogu za trail trčanje. Jednim delom se prolazi kroz prelepu kopaoničku šumu, dok u drugim delovima stazu krase otvorena prostranstva šumskih livada.

Trka parova – Za sve  kojima trčanje u društvu daje dodatni boost, trka parova je biti prava poslastica. U ovoj kategoriji, timovi od po dva učesnika trče jedan uz drugog stazu kategorije 7k Kopaonika.

Business trail race – Jedinstven team building događaj koji učesnicima obezbeđuje bezbroj uzbuđenja jer ih očekuje veliki broj dešavanja – pored uzbudljive trke na 7km koja se trči timski tu su kasnije i dodatni sadržaji.


Vip trail race kids – trka za sve klince i klinceze koja za cilj jedino ima dobru zabavu i upoznavanje dece sa prirodom Kopaonika. Svi učesnici trke su pobednici i svako dete dobija medalju na kraju, a oni najbolji i poklon paketiće koje su za njih pripremili prijatelji i sponzori trke.

Sutra, 20. septembra, na programu je jedinstvena trka brdskog biciklizma MTB TRKA  “Tri strane Kopaonika 2020” koja startuje u 10:00 časova. Od ove godine takmičari će voziti na MTB stazama koje nose nazive po simbolima i lokalitetima Kopaonika: “Beli meda”, “Jela” i „Pančić“.

Organizator takmičenja Trail Race Kopaonik i MTB Tri strane Kopaonika je sportsko udruženje “Na sve strane” sa suorganizatorima i sponzorima takmičenja.
foto:SU Tri Strane Kopaonika

error: