Vesti

Kraljevi Čardaci i Grey Hotel na Wellness Spa Festu u Beogradu 09. novembra

Na  Međunarodnom  Wellness & Spa Festu koji će biti održan u u hotelu Metropol Palace u Beogradu 9. novembra 2019. godine biće predstavljena čarolija wellnessa a među prezenterima i hoteli sa Kopaonika – Kraljevi Čardaci & SPA i Grey Hotel.
Udruživši i ovog puta svoj kreativni potencijal, Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović predstaviće benefite domaće i međunarodne wellness & Spa industrije, njene neverovatne potencijale, filozofiju, kulturu, trendove…, otkrivajući istinsku magiju wellness-a onima koji su u ozbiljnoj potrazi za sopstvenim „Svetim gralom“ fizičkog i duhovnog zdravlja i lepote.

Više kroz praksu nego teoriju, više uz igru i rituale za opuštanje, nego uz klasične promotivne forme,  tokom osam časova, koliko traje Festival, biće „ispričane“ sjajne priče o aktivnom, zdravom životu za sve slojeve stanovništva, pre svega, zdravlju iz vode. Specijalni gosti iz Srbije i regiona pokazaće kako izgledaju banje i luksuzni hotelski wellnessi,  predstaviće wellness rituale u saunama, pokazati kaping masažu, šta je moksa a šta su barse, biće predstavljeni šumski hamam i šumska trpeza uz degustaciju, zatim na koji  kako da se uspori starenje i ostane mlad i duhom i telom, kako se masiraju bebe… Posetioci Festa imaće priliku i da uče meditaciju u pokretu, uživaju u masažama vrsnih čarobnjaka wellness-a i provere zdravlje, čuju dobre savete lekara, otkriju šta kaže moderna a šta kineska  tradicionalna medicina… i još mnogo toga u jednom danu.

Na kraju dana, kruna čitavog događaja biće dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & Spa industriji. Uz koktel, program – svojevrsni omaž Peđi Filipoviću i njegovih 30 godina posvećenih obrazovanju masera u Srbiji, u kojem će učestvovati brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, i razmenu magične kreativne energije – zaokružiće se još jedan čarobni festival uz osećaj istinske radosti ​uživanja u životu i blagodetima zdravlja! Jer, kad se sve sabere i oduzme – samo je to prava SREĆA!

Organizatori Međunarodnog Wellness & Spa Festa, koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, očekuju vas s radošću 9. novembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu (od 10:00 do 18:30 časova), sigurni da će Festival i svi njegovi učesnici ostaviti u vašim srcima svako po malo dobre energije koja će nastaviti da traje do narednog Wellness & Spa Fest-a!

error: