Vesti

SK Crvena Zvezda ponovo na belim stazama – reosnovan skijaški klub

Nedavno je reosnovan skijaški klub “Crvena Zvezda” sa vizijom i misijom koje su usmerene ka promociji zdravih stilova života među mladima. Tim povodom održan je koktel u Red Cafe-u na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić.

Za uvodnu reč je bio zadužen poznati glumac i Zvezdin obožavalac Aleksandar Radojičić, koji je je prilikom obraćanja prisutnima istakao “Podržimo crveno belu tradiciju zdravog razvoja, kako kaže slogan skijaškog kluba.”

Zatim su o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govorili –  generalni sekretar Sportskog društva CZ Igor Milojević, generalni sekretar Skijaškog kluba CZ Uroš Maksimovic i prvi Zvezdin olimpijac u skijanju Slađan Ilić.

Želja skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Kroz povlašćene uslove  boravkai i profesionalno organizovan program kampa, stvara se mogućnost da učestvuje što veći broj dece, a kao krajnji rezultat očekuje se da od velikog broja rekreativaca  stasaju novi takmičari i budući reprezentativci.

Reosnivanje kluba su podražali brojni gosti,među kojima su bili sadašnji i bivši igrači, funkcioneri klubova, prijatelji i brojne poznate ličnosti.

Druženje se nastavilo i nakon zvaničnog dela programa sa nadom da će se okupljanje uskoro ponoviti kako bi se proslavili prvi uspesi SK “Crvena Zvezda” na snegu, nakon toliko godina pauze.

error: