Dešavanja Kopaonik Vesti

Nevena Ignjatović pokreće UNDER ARMOUR Ski Biznis ligu

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović u okviru svoje akademije pokreće novu “Under Armour Ski Biznis ligu” u Srbiji, namenjenu zaposlenima u kompanijama i korporacijama širom naše države.

Spojivši vrednosti koje neguju sportisti sa vrednostima koje su prisutne u svakoj kancelariji, naša najpoznatija i najtrofejnija skijašica se odlučila na ovaj potez.

“Kroz svoju karijeru naučila sam da moram da zakoračim u nepoznate dimenzije, brzine i situacije da bih bila najbolja, to je ujedno bio moj najveći i najlepši izazov. Već izvesno vreme razmišljam o ovom projektu i neizmerno se radujem prilici da za vas organizujem prvu Ski Biznis ligu na našim prostorima. Očekujem vas na Kopaoniku i na nezaboravnom druženju, gde ćemo u sportskom duhu pomerati naše granice”, rekla je Ignjatović.

Liga će biti organizovana u tri vikenda na planini Kopaonik, gde će pored takmičenja u disciplini veleslalom, svi učesnici uživati u apsolutno posebnom i drugačijem tim bildingu.

“Veliko je zadovoljstvo organizovati jednu ovakvu ligu, i time želim da podstaknem mnoge rekreativne skijaše da se udruže i pokažu koliko smo talentovana nacija i u ovom sportu. Cilj je da ne trajem samo jednu sezonu, već da na dugoročnom nivou, Ski Biznis liga bude rame uz rame sa drugim poznatim formatima poput liga u trčanju, košarci i fudbalu.”

Nevena Ignjatović je srpska alpska skijašica rođena u srcu Srbije u Kragujevcu 1990. godine. Pored statusa najbolje skijašice u istoriji srpskog skijanja, njeno zvanje je i Master ekonomista na Fakultetu za Ekonomiju, Finansije i Administraciju – FEFA.

Prve skijaške korake napravila je u četvrtoj godini na Kopaoniku kao član skijaškog kluba Radnički Elite. Od prvog starta na FIS trkama do sada Nevena je osvojila preko 100 medalja na međunarodnim takmičenjima, od kojih je 35 zlatnih.

Na trkama svetskog kupa 17 puta se plasirala u top 30 najboljih skijasica a najbolji plasman je 6. mesto na Svetskom Kupu u alpskoj kombinaciji

BIla je deo Olimpijskog tima 2010. godine u Vankuveru, 2014. godine u Sočiju, 2018. u Južnoj Koreji (kada je bila i barjaktar) i 2022 u Pekingu.

 

error: