Vesti

„ORLOVI“ SPREMNI ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Reprezentacija Srbije

KOŠARKAŠI NA PRIPREMAMA U HOTELU GRAND NA KOPAONIKU

Kopaonik, 31. jul 2017. – Ekipa košarkaške reprezentacije Srbije trenutno boravi na Kopaoniku, gde se priprema za predstojeće veliko takmičenje zahvaljujući MK Mountain Resortu koji je obezbedio idealne uslove u hotelu Grand. Tim povodom, organizovana je konferencija za štampu, na kojoj su košarkaši, na čelu sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem, diskutovali o strategiji, ciljevima i mogućim ishodima na Evropskom prvenstvu.

Aleksandar Djordjevic

„U poslednje tri godine imamo vrhunske igrače u reprezentaciji i izuzetno sam ponosan na njih, prventstveno na njihov odnos prema dresu. Ovde smo zahvaljujući MK Grupi i MK Mountain Resortu, koji nas ugošćava već treću godinu za redom. Na Kopaoniku smo malo više sedam dana i trudimo se da izvučemo maximum iz ovog kompleksa”, izjavio je Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

Tokom dvonedeljih priprema na Kopaoniku, košarkaši koriste sve benefite koje ovo okruženje pruža uz odlične hotelske sadržaje, poput sportske sale, zatvorenog i otvorenog bazena, potpuno opremljenog fitnes centra, ali i sadržaje za aktivan odmor u prirodi.

Miloš Teodosić

„Pripreme su pred svako prvenstvo veoma bitan deo, a ovde, na Kopaoniku su uslovi odlični. Uskoro počinju utakmice i period uigravanja. Čini se da sve ide u dobrom pravcu, i nadamo se najboljem ishodu” , izjavio je Miloš Teodosić, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije.

Bogdan Bogdanović

MK Mountain Resort, kao članica MK Grupe, uključuje se u brojne donatorske i sponzorske akcije u cilju promocije srpskog sporta i afirmacije fizičke aktivnosti i zdravih navika kod dece i omladine, povezujući idealne klimatske uslove i očuvano prirodno bogatsvo Kopaonika, sa hotelskim uslugama,u kojima posebno mesto zauzimaju sportski i rekreativni sadržaji, i ulaganje u iste.

error: