Akcije i popusti Ski Pass Specijalne Ponude Vesti

Pretprodaja ski karata putem WEB SHOP-a sa popustom od 15. novembra

U ponedeljak, 15. novembra 2021. godine, u 08:00 časova, počinje pretprodaja ski karata za sezonu 2021/22 putem internet prodavnice Skijališta Srbije.

Svi zainteresovani korisnici mogu da iskoriste popust od 15% putem „online“ kupovine u periodu od 15. do 30. novembra.
Svi oni koji ne budu u prilici da u ovom periodu kupe karte, imaće priliku da od 1. decembra, pa sve do 10. decembra iskoriste popust od 10% na kupovinu preko interneta.
Nakon ovog perioda, odnosno od 11. decembra pa sve do kraja sezone važiće popust od 5% na cenu ski karata preko WEB SHOP-a Skijališta Srbije.

Od ove sezone, Skijališta Srbije su uvela i određene novine u kategorijama ski karata, pa će svi oni koji žele da više puta idu na skijanje tokom sezone, moći da kupe kartu 20 u sezoni i da svoje skijaške dane rasporede onako kako im najviše odgovara.

Takođe, od ove sezone su u ponudi i posebne karte koje uključuju noćno skijanje, pa svi zainteresovani mogu da se odluče i za ovu kategoriju ski pasa koja će im omogućiti korišćenje noćne staze.

Pored ovih kategorija, Skijališta Srbije su uvela i potpuno novu „baby“ kartu koja je namenjena za decu do 5 godina. „Baby“ karta je uvedena isključivo zbog bezbednosti najmlađih skijaša kako bi mogli da koriste one staze koje prilagođene njihovim skijaškim umećima.

Početak ski sezone na Kopaoniku planiran je ta period od 09. do 12. decembra, a nakon čega će uslediti otvaranje sezone na Staroj planini, a zatim i na Torniku na Zlatiboru.

Popuste u pretprodaji ski karata korisnici mogu iskoristiti isključivo “online”, putem internet prodavnice Skijališta Srbije i isključivo platnim karitcama.

 

error: