Vesti

Prvi memorijal “Srećko Lazarević” planiran za 02. septembar 2021.

Kopaonik 02.08.2021. Od ove godine na Kopaoniku će biti organizovan i održavan Memorijal “Srećko Lazarević” u znak sećanja na velikog čoveka ogromnog srca i menadžera hotela Rtanj koji je preminuo početkom decembra meseca 2020. godine.

Prvi Memorijal “Srećko Lazarević” planiran je da se održi 02. septembra 2021. godine kao uvod u manifestaciju Dani vrganja Kopaonik 2021 koja će biti održana od 03. do 05. septembra.

Prema rečima organizatora 02. septembra planirano je okupljanje učesnika u sali Doma kulture u Raški oko 09:00 časova gde će biti evocirane uspomene i sećanje na Srećka Lazarevića Sreleta. Potom će biti posećeno grobno mesto i upaljene sveće, a zatim je planirano da se ispešači staza Borovik Savina voda u MZ Rudnica koja je Srećkovo delo dok je bio predsednik mesne zajednice. Po dolasku na vrh staze svi učesnici će biti posluženi gljivarskim gulašom koji će pripremiti Gljivarsko udruženje iz Raške, čiji je član bio i Srćko Lazarević.
Za kraj dana planirana je poseta hotelu Rtanj gde je Srećko bio upravnik kako bi se evocirale uspomene na period kada je Srećko svakoga ugostio sa osmehom bez obzira da li su gosti hotela ili su samo navratili i uvek pokazao da Rtanj ima dušu kao što je i Srećko imao.

Tagovi
error: