Dešavanja Kopaonik Vesti

Sve je spremno za Trail race i Tri strane Kopaonika

Kao što svi znaju ovog vikenda, 26-28. jul, na Kopaoniku se održavaju Dani borovnice u okviru kojih će biti organizovana takmičenja Trail race Kopaonik i MTB Tri strane Kopaonika.

Kako su protekle pripreme za takmičenja ali i koje nagrade očekuju pobednike i učesnike pitali smo Nenada Mojsilovića, koordinatora organizacije ova dva sportska dešavanja :

“Pripreme za Trail race Kopaonik i Tri strane Kopaonika su u završnoj fazi i po svemu sudeći čeka nas jedan jako uzbudljiv sportski vikend sa velikim brojem učesnika, kako rekreativaca tako i profesionalaca.
U subotu, 27. jula,  u 11:00 časova startuje Trail race Kopaonik, a u nedelju,28. jula, u 10:00 časova MTB Tri strane Kopaonika.
Pobednike očekuju vredne nagrade koje su spremili sponzori trka – Vip mobile, Thule by Lav auto, GoPro, Fitbit, Imlek, Red Bull, Štark, Outdoor Shop, Mg Mivela, Sport Office, Ris Cycling i drugi…
Pobednici mogu da očekuju nagrade – Samsung Galaxy 10 telefon, Nove Trotinete, GoPro kamere, Fitbit satove, jako vredne Thule proizvode i bicikle.
Osim nagrada za pobednike trka obezbeđena je i Lutrija za sve učesnike u subotu u 17:00 časova u restranu Buongiorno gde će moći da osvoje vredne nagrade – Mg Mivela bicikl, Nike vaučer od 15.000 dinara i druge nagrade. “

Sve u svemu očekuje nas jedan uzbudljiv i sportski vikend na Kopaoniku u organizaciji udruženja Na sve strane uz pomoć suorganizatora i sponzora.
foto:arhiva

Program za vikend 26/28. jul Dani borovnice OVDE

error: