Dešavanja Kopaonik Vesti

Tour De Kop 2020 uz četiri strane Kopaonika 22. i 23. avgusta

Kopaonik,22.08.2020. Tour De Kop i ove 2020. godine na Kopaoniku, uz četiri  veličanstvena penjanja uz ovu jedinstvenu i posebnu planinu.

TDK 2020 u odnosnu na predhodni je produžen za dva dana, u želji da se duže druže učesnici i ljubitelji zdravog života i planine, i  trajaće 4 dana. Prva dva dana TDK, 20. i 21. avgust, su planirani za izlete  a treći i četvrti dan, 22. i 23. avgust za 4 veličanstvena penjanja uz planinu Kopaonik.

Vreme je za brdski izazov sezone 2020. godine i četiri veličanstvena penjanja uz Kopaonik. Ovo nije trka, ovo je nešto daleko lepše. Želja nam je da svi ljubitelji biciklizma uživaju i osete draži Kopaonika, najizazovnije ali ujedno i jedne od najlepših planina Srbije. Na programu su četiri veličanstvena penjanja sa četiri različite strane Kopaonika – 4 različita uspona sa 4850 metara elevacije i ukupno 193 kilometra.  Svaka strana je priča za sebe, a mi učesnicima pružamo šansu da to otkriju i provedemo nezaboravan vikend. – poručuju organizatori Tour De Kop 2020.

Biciklisti u subotu 22. avgusta voze dve etape:  Rudnica – nadaleko poznata po Everestingu
i Kriva Reka, najduža strana, dok u nedelju 23. avgusta voze etape – Jošanička Banja, najpitomija strana i – Brzeće, najkraća strana.

Upućujemo molbu učesnicima u saobraćaju da voze propisanom brzinom, da budu obazriviji nego inače i da obrate pažnju na bicikliste koji se spuštaju i penju prilaznim putevima Kopaoniku 22. i 23. avgusta 2020. godine.

error: