Vesti

Završetak skijaške sezone u ski centru Kopaonik u nedelju 31. marta

Skijaška sezona na Kopaoniku zvanično će biti završena nakon 121 dana neprekidnog rada, u nedelju 31. marta 2024. godine.

Uprkos nedostatku prirodnih padavina, zahvaljujući dobroj pripremi i sistemima za veštačko osnežavanje, ski centar Kopaonik je ostao otvoren tokom cele sezone, nudeći skijašima jedinstvenu priliku za uživanje u zimskim sportovima.

Ovogodišnja sezona skijanja na Kopaoniku ostaće upamćena i po tome što je  ski centar radio punim kapacitetom, jer su sve staze i ski instalacije bile u funkciji, bez obzira na nedostatak prirodnog snega. To je omogućilo svim posetiocima da uživaju u svim stazama koje su bile u funkciji.

Ski sezona na Kopaoniku počela je 2. decembra 2023. godine, sedam dana ranije od zvanične manifestracije Ski opening, a završava se 31. marta 2024. godine nakon  4 meseca rada. Tokom sezone, skijaši su imali prilike da uživaju u brojnim zabavnim aktivnostima, ski trkama, humanitarnim ski trkama, koncertima i drugim događajima.

Skijališta Srbije zahvaljuju se svim posetiocima, skijašima, borderima, ljuboteljima planine i zimskih sportova na poverenju i poručuju da ih Ski centar Kopaonik očekuje i naredne skijaške sezone!

error: