Dešavanja Kopaonik Vesti

Kopaonik SUMMER 2019 Dani borovnice, predstave, koncerti, Trail race, Tri strane Kopaonika…

U periodu od 26. do 28. jula posetioce Planinskog centra Kopaonik očekuje više događaja i dešavanja kako na samoj planini tako i u okolini:

26. jul – Kabare predstava Cimet i vanila, letnja scena Kraljevih Čardaka, 20:00
Igraju: Vesna Stanković, Milica Janketić i Snežana Jeremić Nešković. Pijanista Jovan Stamatović Karić

26.- 27. jul Spust Bez Granica – Splavarenje Ibrom (Leposavić – Raška)

26 – 28. jul DANI BOROVNICE” – manifestacija koja ima za cilj da okupi sve ljubitelje prirodnih lepota, čistog vazduha i šumskih proizvoda. Svi učesnici su u mogućnosti da se takmiče u berbi i spremanju proizvoda od borovnica koje ocenjuje stručni žiri. Organizatori obezbeđuju prigodne nagrade za pobednike. Tokom finalnog takmičenja na centralnom trgu Konaka organizuje se kulturno-muzički program.
Organizatori manifestacije su: Turističko sportska organizacija Raška, Opština Raška, Turistička organizacija opštine Brus, Nacionalni park Kopaonik i MK Mountain Resort.

27. jul Trail race KopaonikZa one spremnije, tu je „15K Kopaonika”, odnosno trail trka na 15 kilometara. Za one koji bi da se, po prvi put, oprobaju u trčanju kroz planinsko-šumske predele, tu je „7K Kopaonika”, odnosno trka na 7 kilometara. Za najmlađe je predviđena trka “Trail race kids”

27. jul Piknik tura Skijališta Srbije uz vožnju žičarom i pešačenje  ili e.bike tura

27. jul Gorica Popović sa predstavomGospođa Milihbrot  u 20:00 Letnja scena Čardaka

27. jul Koncert Manitarock  u 19:30 hotel RTANj

27. jul Koncert Kreativna zona,  u 21:00 hotel RTANj

28. jul  MTB trka “Tri strane Kopaonika”  predstavlja jedinstvenu biciklističku trku i jedan od najuzbudljivijih maratona na ovim prostorima. Staza takmičenja  je kombinacija šumskih puteva, single track delova, predivnih i brzih spuštanja, kao i strmih i uzbudljivih uspona. Vozi se nekoliko kategorija. Start trke je tradicionalno u 10:00 časova u Konacima.

Kalendar Kopaonik LETO OVDE

error: