Vesti

Preko bazena do Kopaonika – Akva park „Draguljica“, Jošanička Banja

Na putu od Kopaonika ka Jošaničkoj Banji postoji više zanimljivih izletišta. Ovaj put opisujemo mesto koje se nalazi u samoj Jošaničkoj Banji – Akva park „Draguljica“.

Ako idete prema Kopaoniku iz pravca Jošaničke Banje, ili ste već na Kopaoniku, ili ste u okolini ne zaboravite da imate mogućnost da svratite i osvežite se u akva parku „Draguljica“ u Jošaničkoj Banji koji se puni termomineralnom vodom.

Ulaz na bazen za celodnevni boravak iznosi 200 dinara dok je ulaz za decu uzrasta do 7 godina besplatan. Bazen radi svakog dana tokom letnje sezone od 09:00 do 18:00 časova.

Dok ste u akva parku „Draguljica“ i uživate, osveženje možete potražiti u kafeu ili poručiti od veoma ljubaznih konobara bezalkoholna i alkoholna pića, pivo, hladne i tople napitke, sladoled, sendviče… po veoma povoljnim cenama.

Ove sezone je u ponudi i manji bazen koji se takođe puni mineralnom vodom i rashlađuje.

Ako želite da ručate, možete  jesti u obližnjem restoranu „STARI PUTNIK“, čije je radno vreme od 07:00 do 24:00, koji ima predivnu baštu i naravno veoma ukusnu hranu. Svakodnevno u  ponudi restorana su čorbice, gulaši, roštilj, jagnjetina ili teletina ispod sača uz domaći hleb i veoma veliki izbor pića.

U restoranu se pripremaju kvalitetna i ukusna jela kao i specijaliteti u kojima možete uživati isto kao i u predivnom ambijentu i čistoj termalnoj vodi akva parka u Jošaničkoj Banji.

Restoran “STARI PUTNIK” vam može pružiti veoma prijatne i nezaboravne trenutke pri proslavi venčanja,  rođendana ili raznih jubileja i proslava.

Postoji i mogućnost smeštaja u 4 sobe uz korišćenje pansiona, polupansiona ili samo prenoćište sa doručkom dok vam je u svakom trenutku osoblje restorana na usluzi.

Za više informacija o AKVA PARKU pozovite +381 64 82 44 252 a za info o restoranu i smeštaju pozovite +381 66 52 52 557  ili  se javite  putem mejla OVDE.

error: